Pește întreg cu crustă de sare

Pește întreg cu crustă de sare
Pește întreg cu crustă de sare este o rețetă de pește fără lactate, cu 2 porții. Acest fel principal are 1062 de calorii, 120 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 13,87 USD per porție, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Un amestec de piper proaspăt spart, sare de mare, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pește întreg în crustă de sare cu portocale sânge, Pește cu crustă de sare și oțet – 5 puncte și Pește cu crustă de sare și oțet – 5 puncte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt, tăiată pentru a se extinde cu 3 inci în diametru în jurul exteriorului peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Gata De ConsumatCreveți Gata De Consumat
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
Ambalați Vanilie Sau Chipsuri Albe De CoptAmbalați Vanilie Sau Chipsuri Albe De Copt
2
Într-un castron mediu, combinați albușurile, sarea de mare, făina, 2 linguri de pătrunjel și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie și Frunze De Mentă ProaspătăLămâie și Frunze De Mentă Proaspătă
Sare De MareSare De Mare
Mozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, OpționalMozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, Opțional
1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Măsline Tăiate în Jumătate, Fără SâmburiMăsline Tăiate în Jumătate, Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
3
Se amestecă cu mâinile până se formează o pastă groasă.
4
Umpleți cavitatea peștelui cu roșii uscate la soare, măsline, inimioare de anghinare și felii de lămâie. Frecați exteriorul peștelui cu usturoi, apoi stropiți cu restul de 1 lingură de pătrunjel și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Mozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, OpționalMozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, Opțional
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
Cu Vârfuri Cu Volane De CelofanCu Vârfuri Cu Volane De Celofan
LămâieLămâie
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Puneți peștele pe tava tapetată cu pergament. Întindeți uniform pasta de sare peste întregul pește. Apăsați bine amestecul pe foaia de copt, având grijă să sigilați eventualele crăpături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
6
Coaceți peștele până când crusta devine maro aurie și foarte fermă, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Vanilie Sau Chipsuri Albe De CoptAmbalați Vanilie Sau Chipsuri Albe De Copt
7
Glisați pergamentul și peștele pe platoul de servire sau pe tabla de tăiat și spargeți crusta cu mânerul unui cuțit mare. Glisați o lingură sub fileul de sus, peste coloana vertebrală și ridicați-o pe un platou de servire. Întoarceți și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
8
Se ornează cu felii de lămâie și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este ONEHOPE Reserve Pinot Noir Wine. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate94
Revista