Arctic char Gravlax cu Grapefruit alb
Arctic char Gravlax cu Grapefruit alb ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap de la magazin și ridica boabe de piper, CR fra aproxormme fra, 3 linguri plus 2 lingurite fin ras coaja de grapefruit alb sau roz, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Arctic Char cu ciuperci, Arctic Char Pe Un Pat De Kale, și Arctic Char Voivodina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pielea de cărbune arctic cu fața în jos pe o bucată marebucată de folie de plastic.
Se amestecă 3 linguri grepfrutzest, 3 linguri de sare, ambele zaharuri, 1 linguraboabe de piper verde zdrobite și fructe de ienupăr zdrobite într-un castron mic; stropițiamestec peste pește, răspândind uniform șipresând ușor, astfel încât condimentele să adere. Wrapplastic strâns în jurul valorii de pește, apoi înfășurați cuo altă foaie mare de plastic. Introduceți ușor 24 de găuri mici prin plastic (nu pește) pe ambele părți ale peștilor cu o frigăruie subțire sau vârful unui cuțit ascuțit pentru a permite sucurilor să scape.Puneți peștele pe o foaie de copt cu margini. Acoperiți cu o altă foaie de copt cu margini; cântărește-l cu două conserve de 15 uncii. Se da la frigider 2 zile, transformand pestele dupa 1 zi.
Scoateți conservele și coacerea de susfoaie. Desfaceți și aruncați plasticul, păstrândvindeca intact. Reînfășurați în plastic curat șigăuri în plastic ca înainte.
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă curată; la frigider,cu pielea în sus. Se răcește încă 1 zi. Gentlyscrape off cura.
Bateti CR aproxumme fra aprox. che, 2 lingurite marar, andremaining 1 linguriță zdrobit boabe de piper verdeîntr-un castron mic. Se condimentează cu sare. Tăiați subțirigravlax pe o diagonală și serviți pe biscuiți.Se acoperă cu CR aproxormme FRA și se ornează cu resturi de 2 lingurițe de coajă de grapefruit și 1 linguriță de mărar.