Aragaz Lent Supa De Legume Proaspete-Carne De Vită-Orz

Aragaz Lent Supa De Legume Proaspete-Carne De Vită-Orz
Aragaz lent supa proaspătă de legume-carne de vită-orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, porumb sâmbure, cuburi de bouillon de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Legume-Vită-Orz Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Carne De Vită Supa De Orz De Legume, și Supă sănătoasă de orz de carne de vită și ciuperci pentru aragazul lent.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită, roșiile tăiate cubulețe cu usturoiul, cocktailul cu suc de roșii-legume, cartofii, sosul de roșii, morcovul, orzul, ceapa, fasolea verde, porumbul, ardeiul gras, țelina, sosul Worcestershire, pătrunjelul, cimbru, oregano, maghiran, busuioc, cuburi de bouillon de vită, frunze de dafin, sare de mare și piper negru în vasul unui aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MaghiranMaghiran
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Gătiti la foc mic până când carnea de vită este fragedă, 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați ciuperci și gătiți încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista