Aragaz Lent Cimbru Oală Friptură

Aragaz Lent Cimbru Oală Friptură
Slow Cooker savuros Pot Roast este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 548 calorii. Un amestec de morcovi, friptură de chuck, supă de ceapă și amestec de rețete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Aragaz Lent Cimbru Oală Friptură, și Aragaz Lent Cimbru Oală Friptură.

Instrucțiuni

1
Amestecați supa, amestecul de supă de ceapă, cartofii și morcovii într-un aragaz lent de 4 1/2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1
Se servește cu biscuiți cu lapte de unt și sulițe de broccoli aburite. Pentru desert serviti broasca testoasa sau brownies blonde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Lapte BătutBiscuiți Cu Lapte Bătut
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista