Apus de soare Virgin

Apus de soare Virgin
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Virgin Sunset. Această rețetă servește 1 și costă 53 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 142 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 122 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de suc de portocale, sirop de grenadine, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 57%. Rețete similare includ Smoothie Bellini cu zmeură și rubarbă cu afine (Virgin…sau not so Virgin) (VIDEO), Sunset Shortcake și Malibu Sunset.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
2
Se toarnă peste gheață sucul de portocale, sucul de ananas și sucul de merișor și se amestecă. Puneți deasupra amestecului un strop de sirop de grenadină și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista