Apple-Zmeură Cookie Cobbler
Reteta de mere-zmeura cookie Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 513 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cobbler De Mere-Zmeură, Zmeură plăcintă cu mere cu fulgi de ovăz Cookie Crumble, și Zmeură Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), amestecați umplutura de plăcintă, zmeura și 1/4 cană de zahăr.
În castron mediu, rupeți aluatul de prăjituri.
Adăugați ovăz; se amestecă bine. Zdrobiți amestecul uniform peste amestecul de fructe.
Presărați 2 linguri de zahăr deasupra.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când toppingul este maro auriu. Se răcește ușor înainte de servire, aproximativ 45 de minute.
Se servește cu înghețată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.