Aperitive elvețiene crocante și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Crunch Swiss and Ham Appetizers. Pentru 16 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 48 de calorii. Această rețetă servește 48. Această rețetă este plăcută de 16 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită șuncă, sare, brânză elvețiană și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Aperitivele Corned Beef & Elvețieni, Aperitivele Quiche Mini șuncă și Broccoli în Cupe Wonton și Kabobs cu șuncă elvețiană.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția fulgilor de porumb; frig. Modelați în 1 inch. bile și se rulează în fulgi de porumb.
Se pune pe tava unsa cu unt si se coace la 350° timp de 25-30 de minute.
Serviți cât timp este fierbinte.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Argyle Reserve Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Argyle Reserve Pinot Noir]()
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator