Zeppole
Zeppole este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 496 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți zahăr, ouă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Zeppole, Zeppole, și Zeppole cu sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Tăiați boabele de vanilie pe lungime. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți de-a lungul interiorului bobului de vanilie pentru a colecta semințele. Răzuiți semințele de fasole de vanilie într-un castron mic.
Adăugați 1/2 cană de zahăr și scorțișoară și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie combinați untul, sarea, 3 linguri de zahăr și apa la foc mediu. Aduceți la fierbere. Luați tigaia de pe foc și amestecați făina. Întoarceți tigaia la foc și amestecați continuu până când amestecul formează o bilă, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați amestecul de făină într-un castron mediu. Folosind un mixer electric de mână la viteză mică, adăugați ouă, câte 1, încorporând fiecare ou complet înainte de a adăuga următorul. Bateți până se omogenizează. Dacă nu prăjiți imediat, acoperiți cu folie de plastic și rezervați la frigider.
Între timp, turnați suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 375 de grade F.
Folosind o lingură mică de înghețată sau 2 linguri mici, aruncați cu grijă aproximativ o lingură de aluat în uleiul de măsline fierbinte, prăjind în loturi. Întoarceți zeppolul o dată sau de două ori, gătind până devine auriu și umflat, aproximativ 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați cu scorțișoară-zahăr. Aranjați pe un platou și serviți imediat.