Aperitive De Crab Rege

Aperitive De Crab Rege
Regele Crab aperitive necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ceapă verde, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați BBQ Regele Crab, Aperitive De Crab Mini Brie, și Aperitive De Crab De Pe Coasta De Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 12 tigăi de tartlet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Împărțiți rulourile în jumătate și apăsați în cratițele pregătite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
3
Într-un castron mare, combinați cremă de brânză, crab, maioneză, parmezan, brânză Cheddar, ceapă verde și sos Worcestershire. Puneți 1 linguriță de amestec în tarte și garnisiți cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
ParmezanParmezan
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Acestea îngheață minunat. Doar reîncălziți înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista