Anne ' s fierbinte cârnați Dip

Anne ' s fierbinte cârnați Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați să încercați Anne' s Hot Sausage Dip. O porție conține 400 de calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de porumb, brânză Cheddar ascuțită, roșii și ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anne-Marie Nichols, și Anne-Marie Nichols.

Instrucțiuni

1
Gătiți cârnații într-o tigaie mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți roșiile tăiate cubulețe și ardeii iute verzi, rezervând 1/4 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
TomateTomate
3
Se amestecă cârnați, roșii tăiate cubulețe și ardei iute verzi, lichid rezervat și cremă de brânză. Lingură într-un vas de copt ușor uns de 1 litru; se presară cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
CârnațiCârnați
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cu chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista