Anghinare Pentru Bebeluși Ras Cu Lămâie, Rucola Și Parmigiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare ras cu lămâie, rucola și Parmigiano. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 176 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine Plată Cu Pere Și Gorgonzola Cu Ruculan Și Parm Ras, Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, și Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, uleiul, coaja de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.Ștergeți anghinarea bebelușului uscat cu un vasprosop. Cu o mandolină sau un robot de bucătărie echipat cu o lamă de feliere de 2 mm, tăiați foarte subțire anghinarea pe lungime. În timp ce lucrați, întoarceți imediat feliile de anghinare în apa cu lămâie. Când toate anghinarea sunt feliate, scurgeți, uscați și transferați feliile într-un castron mare și aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor (bateți mai întâi pentru a se recombina).
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Aruncați rucola și busuiocul.Aranjați salata pe un platou sau farfurii individuale de servire și garnisiți cu Parmigiano ras.
Stropiți pansamentul rămas peste salată și presărați sare și piper.
5, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
6, Grăsimi Polinesaturate