Anghinare Pentru Bebeluși Ras Cu Lămâie, Rucola Și Parmigiano

Anghinare Pentru Bebeluși Ras Cu Lămâie, Rucola Și Parmigiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare ras cu lămâie, rucola și Parmigiano. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 176 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine Plată Cu Pere Și Gorgonzola Cu Ruculan Și Parm Ras, Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano, și Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, uleiul, coaja de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.Ștergeți anghinarea bebelușului uscat cu un vasprosop. Cu o mandolină sau un robot de bucătărie echipat cu o lamă de feliere de 2 mm, tăiați foarte subțire anghinarea pe lungime. În timp ce lucrați, întoarceți imediat feliile de anghinare în apa cu lămâie. Când toate anghinarea sunt feliate, scurgeți, uscați și transferați feliile într-un castron mare și aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor (bateți mai întâi pentru a se recombina).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
MandolinăMandolină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Aruncați rucola și busuiocul.Aranjați salata pe un platou sau farfurii individuale de servire și garnisiți cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Stropiți pansamentul rămas peste salată și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1
Calorii
1
100, grăsime
2
7, Calorii Grase
1
60, Grăsimi Saturate
2
2, proteine
3
5, Grăsimi Mononesaturate
4
3, carbohidrați
5
160, colesterol
6
5, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
6, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista