Anghinare Gratinate
Anghinarea gratinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare marinate, vinetă balsamică, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Gratinate, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Periați un vas de copt pătrat de 9 inci cu ulei de măsline și presărați cu 2 linguri pesmet.
Așezați cupa de anghinare cu fața în sus pe pesmet și periați sau stropiți cu ulei de măsline.
Se presară cu 1 lingură de pesmet și parmezanul.
Coaceți timp de 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți broilerul. Împărțiți brânza de lapte de oaie printre anghinare; se presară cu restul de 1 lingură pesmet. Se fierbe până când brânza începe să baloneze și toppingul se rumeneste, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinaigreta balsamică într-un castron; serviți anghinarea deasupra verdețurilor.
Fotografie de Mark Peterson