Anghinare Gratinate

Anghinare Gratinate
Anghinarea gratinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare marinate, vinetă balsamică, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Gratinate, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Periați un vas de copt pătrat de 9 inci cu ulei de măsline și presărați cu 2 linguri pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați cupa de anghinare cu fața în sus pe pesmet și periați sau stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se presară cu 1 lingură de pesmet și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți timp de 15 minute; scoateți din cuptor și preîncălziți broilerul. Împărțiți brânza de lapte de oaie printre anghinare; se presară cu restul de 1 lingură pesmet. Se fierbe până când brânza începe să baloneze și toppingul se rumeneste, 3 până la 4 minute. Aruncați salata verde cu vinaigreta balsamică într-un castron; serviți anghinarea deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Fotografie de Mark Peterson
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista