Anghinare-Gratin De Cartofi

Anghinare-Gratin De Cartofi
Anghinare-Gratin de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 394 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruy otrivre, cartofi de copt, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Și Gratin De Cartofi, Anghinare și Gratin de cartofi dulci, și Gratin de cartofi violet și anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți jumătățile de lămâie în el; adăugați lămâia în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Tăiați toate, cu excepția a 1 1/2 inci de tulpinile de anghinare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți toate frunzele exterioare verzi, lăsând un con de frunze galben pal. Cu un cuțit ascuțit, tăiați toate frunzele, cu excepția a 1 1/2 inci. Cojiți tulpina și tăiați orice piele verde dură de pe fundul anghinarei cu un cojitor de legume robust. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, scoateți sufocarea Păroasă. Aruncați inima de anghinare tăiată în vasul cu apă. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Pepene GalbenPepene Galben
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Tăiați fiecare inimă de anghinare prin tulpină în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
5
Adăugați pene în apa clocotită și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Scurgeți și clătiți sub apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
În aceeași cratiță, combinați stocul cu smântâna, crenguta de cimbru și 1 linguriță de sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat scăzut până când abia se înmoaie, aproximativ 8 minute. Îndoiți anghinarea și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
9
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci sau un vas de gratinat de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Turnați conținutul cratiței în vas; aruncați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Presărați Gruyre peste gratin și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Coaceți gratinul timp de 30 de minute. Într-un castron mic, aruncați pesmetul cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Îndepărtați folia, presărați firimiturile peste gratin și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
15
Preîncălziți broilerul. Se fierbe gratinul la aproximativ 6 centimetri de căldură timp de aproximativ 2 minute sau până când firimiturile sunt crocante și aurii; întoarceți vasul după cum este necesar pentru a se rumeni chiar.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
16
Se servește fierbinte.
17
Faceți înainte: gratinul neacoperit poate fi refrigerat peste noapte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista