Anghinare-Gratin De Cartofi
Anghinare-Gratin de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 394 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruy otrivre, cartofi de copt, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Și Gratin De Cartofi, Anghinare și Gratin de cartofi dulci, și Gratin de cartofi violet și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți jumătățile de lămâie în el; adăugați lămâia în castron.
Tăiați toate, cu excepția a 1 1/2 inci de tulpinile de anghinare. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți toate frunzele exterioare verzi, lăsând un con de frunze galben pal. Cu un cuțit ascuțit, tăiați toate frunzele, cu excepția a 1 1/2 inci. Cojiți tulpina și tăiați orice piele verde dură de pe fundul anghinarei cu un cojitor de legume robust. Folosind un baller de pepene galben sau o lingură mică, scoateți sufocarea Păroasă. Aruncați inima de anghinare tăiată în vasul cu apă. Repetați cu anghinarea rămasă.
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Tăiați fiecare inimă de anghinare prin tulpină în 8 pene.
Adăugați pene în apa clocotită și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; se usuca.
În aceeași cratiță, combinați stocul cu smântâna, crenguta de cimbru și 1 linguriță de sare și dați la fiert.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat scăzut până când abia se înmoaie, aproximativ 8 minute. Îndoiți anghinarea și condimentați cu sare și piper.
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci sau un vas de gratinat de 3 litri.
Turnați conținutul cratiței în vas; aruncați crenguța de cimbru.
Presărați Gruyre peste gratin și acoperiți cu folie.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți gratinul timp de 30 de minute. Într-un castron mic, aruncați pesmetul cu untul.
Îndepărtați folia, presărați firimiturile peste gratin și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult sau până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită și legumele sunt fragede.
Preîncălziți broilerul. Se fierbe gratinul la aproximativ 6 centimetri de căldură timp de aproximativ 2 minute sau până când firimiturile sunt crocante și aurii; întoarceți vasul după cum este necesar pentru a se rumeni chiar.
Faceți înainte: gratinul neacoperit poate fi refrigerat peste noapte.