Peștele proaspăt de roșii și busuioc necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 591 calorii, 81G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 7,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, scallion, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 89%. Rețete similare includ Pește La Cuptor Cu Roșii-Busuioc, Pește De Roșii Feta-Busuioc, și Pește la cuptor cu Pesto de lămâie-busuioc.
Instrucțiuni
1
Adăugați sos de roșii pe fundul unui vas de copt.Clătiți filetele de pește și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Presărați sare și piper după gust pe ambele părți și pește și puneți-l într-un vas de copt.Îmi place să-mi stropesc și fileurile cu un pic de condimente de pește, sau sare aromată, după gust.Pe o tăietură, tocați scallions și tocați busuiocul.Adaug pesmetul chiar la grămada de ierburi proaspete și toacă aproximativ.Acoperiți fileurile cu amestecul de ierburi și pesmet, apoi acoperiți cu feliile de roșii proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Condimente De Pește
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ierburi Proaspete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Carne Măcinată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Coaceți într-un cuptor de 375 de grade timp de 20 de minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.