Anghinare din Ierusalim cu Salsa Verde

Anghinare din Ierusalim cu Salsa Verde
Topinamburul cu Salsa Verde este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 250 de calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Aburită Cu Salsa Verde, Anghinare Aburită Cu Salsa Verde, și Anghinare Aburită Cu Tarhon Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 km. F. Aruncați Jerusalemartichokes cu 1/2 cană de ulei pe o foaie de copt;condimentează cu sare și piper. Friptură, tossinghalfway prin, până la moale, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați hamsii, usturoiul, pătrunjelul,caperele, oțetul, fulgii de ardei roșu și restul de 1/2 cană de ulei într-un castron mic; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
HamsiiHamsii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se servește cu anghinare din Ierusalim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista