Anghinare cu Bagna Cauda

Anghinare cu Bagna Cauda
Anghinare cu Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, anghinare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuișoarele de usturoi necojite în micitigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi garliccloves cu 1 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până lausturoiul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge; se transferă pe placă. Chill catei de usturoi pana lasuficient de rece pentru a manipula, aproximativ 10 minute.Strângeți cuișoarele de usturoi din coajă și loccuișoare într-un castron mic. Folosind furculita, usturoi mashcuișoare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se topește untul într-o cratiță mică greapeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Adăugați hamsii și saut minut.1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
6
Adăugați piure de usturoi și ulei. Simmerover căldură scăzută 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece, amestecând ocazional. Condimentează după gustcu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți înainte de servire, amestecând ocazional(bagna cauda se va separa atunci când este servită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
8
Adăugați anghinare la oală mare de fierbereapă sărată. Acoperiți și gătiți până la justtender când este străpuns prin tulpină cu furculiță, întorcându-se ocazional, 30 până la 40 de minute,în funcție de mărimea anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scurgere.
10
Puneți 1 anghinare fierbinte pe fiecare din 6plăci. Împărțiți bagna cauda între micibowls sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Serviți anghinare cucald bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
AnghinareAnghinare
1
Pentru a separa rapid cojile de usturoi, așezați capul de usturoi pe o suprafață de lucru, apoi împingeți partea superioară sau partea inferioară a capului de usturoi cu palma mâinii. Folosiți foarfece pentru a tăiavârfurile frunzelor de anghinare ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Pe porție: 270,3 kcal calorii,
3
9% calorii din grăsimi, 22,5 g grăsimi,
4
0 g grăsimi saturate,
5
7 mg colesterol,
6
6 g carbohidrați,
7
3 g zaharuri totale,
8
7 g carbohidrați neți,
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista