Anghinare Aburită Cu Salsa Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare aburită cu Salsa Verde. Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, căței de usturoi, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Anghinare Aburită Cu Salsa Verde, Anghinare Aburită Cu Tarhon Salsa Verde, și Anghinare aburită cu Salsa verde de țelină.
Instrucțiuni
Așezați raftul pe fundul vasului mare.
Adăugați suficientă apă doar pentru a atinge rack. Aduceți la fierbere.
Așezați anghinare pe raft în oală. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și aburiți anghinarea până se înmoaie, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, aproximativ 30 de minute.emailwitterfacebookpinterestyummlymore
Nu ratați o rețetă!Abonați-vă pentru a primi postări noi și actualizări lunare de la L & OO: trimite-mi: postări noi
Newsletter Postarea Anterioara
Cursoare Grecesti Din Turcia
Next Post Gnocchi cu ierburi de primăvară Pesto1 comentariu
Lasă un comentariu lasă un comentariu
Nume (obligatoriu)Mail (obligatoriu-nu va fi publicat)Website URLComment (obligatoriu)Anulează răspunsul
Bine ați venit la Love & Olive Oil, aventurile culinare ale lui Lindsay și Taylor. Suntem cu toții despre mâncare accesibilă, dar totuși impresionantă, unică și creativă, dar totuși fidelă rădăcinilor sale culinare.Mai multe despre noi rămâneți conectat
Abonați-vă pentru a primi postări noi și / sau știri și actualizări lunare de la L & OO în căsuța dvs. de e-mail:Trimite-mi: postări noi
Vrei să fii la curent? Abonați-vă la fluxul RSS folosind cititorul RSS la alegere. S-ar putea să vă sugerăm: amazon barnes & noble quirk books cumpărați cărți locale amazon barnes & noble quirk cumpără local
Capsuni Limoncello Jamposted pe Iunie 4, 2015 inCanning, condimente, Printables
Triple Chocolate Cheesecakepostat pe 28 decembrie 2015 inCake, ciocolată, deserturi
Tartele cu kiwi cu căpșunipostat pe 23 aprilie 2012 inDesserts
Salată de Taco de vită cu boluri de Tortilla de Casăpostat pe 27 aprilie 2015 Înmâncăruri principale, carne, salate
Biscuiți umpluți cu unt de arahide cu ciocolată dublă cu sare de Marepublicat pe 4 Mai 2015 înciocolată, fursecuri, deserturi
Cauți ceva?Tot conținutul și fotografia sunt drepturi de autor Love & Olive Oil și Lindsay Landis, 2007-2015, dacă nu se specifică altfel.Materialul nu poate fi duplicat sau republicat fără permisiune. Dacă doriți să împărtășiți o rețetă, vă rugăm să vă re-scrie rețeta în propriile cuvinte și să ofere credit corespunzătoare, cu un link înapoi la postul original. Mulțumesc!Love & Olive Oil este o marcă comercială înregistrată a Purr Design, LLC.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.