Angel Toffee Desert

Angel Toffee Desert
Angel Toffee desert este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă face 16 porții cu 207 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri cu mâncare înger, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Angel Toffee Desert, Dovleac Toffee Angel Tort Alimentar, și Toffee-topped ciocolată înger alimente tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi). Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți amestecul de tort și apa rece într-un vas de sticlă sau metal foarte mare la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pentru tort cu mâncare înger de 10x4 inci (tigaie cu tub). (Nu folosiți tigaie pentru tort cu tub canelat sau tigaie pentru alimente înger de 9x3 1/2 inch, altfel aluatul se va revărsa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginilor; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Zdrobiți sau tocați mărunt batoanele de bomboane; rezervați 1/3 cană. Îndoiți bomboanele zdrobite rămase în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
BomboaneBomboane
6
Rupeți tortul în bucăți de aproximativ 1 inch.
7
Se amestecă bucățile de tort și amestecul de topping bătut. Apăsați ușor în tava dreptunghiulară de 13x9x2 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se presară cu bomboane zdrobite rezervate. Congelați desertul aproximativ 1 1/2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
9
Tăiați în pătrate sau lingură în feluri de mâncare pentru desert. Congelați orice desert rămas.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 37 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista