Angel Biscuits
Reteta biscuiti înger este gata în aproximativ 32 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Această rețetă de la Cookie Madness are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, unt, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți înger : biscuiți ușori făcuți cu drojdie, Angel Biscuits, și Angel Biscuits.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Combinați drojdia și apa și lăsați-o să stea până se spumează.
Amestecați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare de amestecare.Împrăștiați scurtarea și untul peste amestecul uscat și, cu un tăietor de patiserie (sau degetele), tăiați grăsimea în amestecul de făină până se sfărâmă.
Adăugați amestecul de drojdie și laptele de unt și amestecați până când ingredientele sunt umezite și totul este amestecat — dar nu exagerați-faceți-o pe amestecare.
Puneți aluatul sub cârligul de aluat al unui mixer de suport sau pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 1 minut.
Rulați aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime și tăiați-l în cercuri de 2 inch.Aranjați cercurile pe foaia de copt și coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.