Andive Belgiene Umplute

Andive Belgiene Umplute
Andive belgiene umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți muștar dijon, sare și piper kosher, elvețian și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Andive Belgiene Umplute, Andive belgiene cu cimbru, și Salată Belgiană De Andive.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți făina și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați laptele, amestecând constant. Lăsați amestecul să gătească, amestecând frecvent, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 8 minute. Opriți focul și amestecați muștarul, usturoiul și 1/4 cană de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Între timp, tăiați tulpinile lemnoase ale andivelor și faceți o fantă adâncă în ele pe lungime, nu chiar tăindu-le în jumătate.
6
Așezați o felie mică de brânză în centrul fiecărei andive. Condimentează cu sare și piper și rulează fiecare andivă într-o felie de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
AndiveAndive
RolaRola
șuncășuncă
7
Așezați andivele înfășurate, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se amestecă sosul pentru a amesteca brânza în amestec și se toarnă peste andive. Acoperiți cu folie și gătiți timp de 25 de minute. Descoperiți și adăugați restul de 1/4 cană de brânză mărunțită. Ridicați focul la 400 de grade F și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Lăsați să se răcească câteva minute înainte de servire.
10
Se presară pătrunjel pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
11
Nota bucătarului: dacă Andiva belgiană nu este disponibilă, înlocuiți pene mici de varză și creșteți timpul de gătit cu 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive BelgieneAndive Belgiene
VarzăVarză
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista