Ancho-var marinat BBQ pui
Reteta Ancho-var marinat BBQ pui este gata în aproximativ 12 ore și 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 184 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili ancho, suc de lămâie, pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pui de var sud-vestic cu sos de chili Ancho, Ancho - friptură de fustă marinată cu salată caldă de fasole neagră, și Jalapeno-Pui Marinat Cu Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puii în picioare, coapse, sâni și aripi și puneți-le într-o tigaie mare.
Bateți ingredientele rămase într-un bol mic și turnați peste pui. Acoperiți puiul și refrigerați peste noapte.
Așezați bucățile de pui pe grătar la un unghi de 45 de grade pentru a stabili semne bune de grătar. Odată ce puiul se eliberează cu ușurință de pe grătar, întoarceți-l pentru a continua să gătiți. Asigurați-vă că condimentați puiul cu sare în timp ce gătește. Odată ce temperatura internă atinge 165 de grade F sau sucurile sale se limpezesc, scoateți puiul de pe grătar.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.