Ananas Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ananasul Gratin. O porție conține 289 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și cumpărați brânză cheddar, biscuiți cu aromă de unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Încercați Gratin de andive belgiană cu slănină (Gratin d'Endives Ardennaise), Chicons Belgian Au Gratin (Andive Au Gratin) și Gratin Dauphinois (Gratin de cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul.
Scurgeți ananasul, rezervând 1-1/2 căni de suc.
Adăugați sucul în amestecul de făină și amestecați bine. Se amestecă ananasul și brânza.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30 de minute. Acoperiți și amestecați; mai coace cu 10 minute.
Combinați untul topit și firimiturile de biscuit; se presara peste amestecul de ananas. Reveniți la cuptor pentru 10-15 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.