Ananas Glazurat
Ananasul glazurat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr brun ferm, ROM, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Șuncă De Ananas Glazurată, Șuncă Glazurată Cu Ananas, și Plăcintă Cu Ananas Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale feliilor de ananas uniform cu zahăr brun.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați felii de ananas și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Transferați feliile de ananas pe farfurii individuale de servire.
Adăugați suc de portocale, rom și miere în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand amestecul este redus la 1/2 cana.
Se toarnă uniform amestecul de suc de portocale peste felii de pin-Măr; topiți fiecare felie cu 1/4 cană iaurt congelat.