Amestec De Pansament Italian

Amestec De Pansament Italian
Amestecul de pansament Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 55 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați oregano, busuioc, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Casă Ranch Dressing Mix, Sos Italian II, și Sos Italian Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea de usturoi, praful de ceapă, zahărul, oregano, piperul, cimbrul, busuiocul, pătrunjelul, sarea de țelină și sarea obișnuită. A se păstra într-un recipient bine închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti pansamentul, bateți împreună 1/4 cană oțet alb, 2/3 cană ulei de canola, 2 linguri apă și 2 linguri de amestec uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Ulei De CanolaUlei De Canola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista