Amestec De Coacere Blackberry Cobbler

Amestec De Coacere Blackberry Cobbler
Coacerea Mix Blackberry Cobbler ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 10 porții cu 130 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 647 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Amestec De Coacere Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler #2, și Blackberry Cobbler.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți laptele, uleiul, 1/3 cană de zahăr și amestecați coacerea într-un castron până când nu rămân bulgări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Bateți 2/3 cană de zahăr cu apa într-un castron curat până se amestecă. Îndoiți ușor fructele de pădure până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Întindeți fructele de pădure peste amestecul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista