American Flag Cheesecake Baruri

American Flag Cheesecake Baruri
American Flag Cheesecake Baruri ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați sare, jeleu de zmeură, migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Steagul American, American Flag Pie, și Tort Cu Steag American.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.tapetați o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 laturi. Folie de ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Faceți crustă: pulsați migdalele într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați făină, zahăr brun și sare și procesați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați unt și pulsați doar până când amestecul începe să se unească; nu ar trebui să formeze o minge. Apăsați amestecul uniform pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 25 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Faceți umplutura: cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza la mediu-scăzut și adăugați ouă, pe rând, bătând până când sunt combinate. Bateți în suc de lămâie, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform peste crustă. Atingeți tigaia pe blat de 3 sau 4 ori pentru a sparge bulele de aer în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Puneți tigaia pe o tigaie mare și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
10
Se toarnă apă fierbinte de la robinet în tigaie până când se ridică aproximativ un centimetru în jurul tăvii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți timp de 40 de minute sau până când umplutura este doar setată. Se răcește complet pe o grătar, apoi se acoperă cu folie și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Folosiți surplomba de folie pentru a ridica cheesecake-ul din tigaie și pe placa de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Încălziți un cuțit mare ascuțit sub apă fierbinte; cuțit uscat. Tăiați marginile cheesecake-ului. Tăiați cu grijă în 16 bare, clătiți cuțitul sub apă fierbinte și uscați bine între fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
14
Transferați barele într-un platou de servire. Decorați fiecare bar cu 5 afine în colțul din stânga sus pentru a semăna cu stelele de pe steagul American.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
15
Așezați jeleul într-o pungă cu fermoar, sigilați punga și tăiați aproximativ 1/6 inch într-un colț de jos. Pipe jelly în linii subțiri pe fiecare bară pentru a semăna cu dungi pe steag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Ocazii4 iulie
Revista