Amarant Pentru Micul Dejun
Amarantul pentru micul dejun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 669 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de nectar de agave, lapte de cocos, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt La locul de muncă: terci de mic dejun amarant cu compot de afine, Briose De Mic Dejun Cu Amarant Cu Migdale De Spanac, și parfait de iaurt amarant – parfait de amarant cu fructe.
Instrucțiuni
Se amestecă apa și amarantul într-o cratiță și se încălzește până la fierbere.Întoarceți căldura la minim și lăsați să fiarbă timp de 20-25 de minute, cea mai mare parte a apei trebuie absorbită. Aveți grijă la sfârșitul timpului de gătit, deoarece se poate usca prea mult și arde. Ar trebui să vedeți în continuare boabele individuale de amarant, deși se vor lipi puțin. Gătitul excesiv va transforma amarantul în ciupercă.Amarantul gătit se va păstra la frigider peste noapte, dacă necessary.In dimineața, reîncălziți amarantul în cuptorul cu microunde, dacă este necesar.
Stropiți amarantul cu miere, presărați scorțișoară și turnați laptele de cocos deasupra.