Aluat De Tort Cu Banane
Banana tort aluat este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de banane, ouă, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri De Aluat Pentru Tort Cu Cremă De Banane, Funfetti Tort Aluat Ciocolata Alba Cip Cookie Tort, și Funfetti Tort Aluat Blondies {Fără Tort Mix}.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale și bateți la viteză medie 3 minute. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit tortul Betty Crocker Pound
Aluat de tort cu banane-Pecan: pregătiți aluatul de tort cu banane conform instrucțiunilor; se amestecă 1 cană de nuci pecan prăjite tocate în aluat. Utilizați imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Presărați 1/4 cană de nuci pecan prăjite tocate uniform pe fundul unei tigaie Bundt unsă și făinată de 10 inci; lingură aluat de tort cu banane-Pecan în tigaie pregătită.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie și răciți complet pe grătar.
Mini Banana-Pecan Pound tort pâini: lingura Banana-Pecan tort aluat uniform în 5 (5 - x 3-inch) unse și făinoase Pan pâine.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Așezați 24 de căni de copt din hârtie în Tigăi pentru brioșe. Puneți aluatul de tort cu banane uniform în cupe de hârtie, umplând două treimi.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți cupcakes-urile din tigăi și lăsați-le să se răcească complet pe rafturile de sârmă. Acoperiți fiecare cu glazură de unt.