Rețeta Aloo Paratha (pâine indiană de cartofi) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 397 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de ghee, frunze de coriandru, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ aloo paratha, cum să faci Aloo paratha / punjabi Aloo paratha, jocuri cu masini-jocuri cu masini, și Cartofi / Aloo Paratha.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, apa și sarea împreună într-un castron mare și se amestecă până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți uleiul pe suprafața de frământare. Frământați aluatul câteva minute până când este neted și flexibil. Puneți aluatul deoparte și acoperiți-l cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Lăsați-l să se odihnească timp de cel puțin zece minute și până 1 1 oră.
4
Între timp, amestecați cartofii fierți și piureul cu pasta de ghimbir/usturoi, chimen, pudră de chili, pudră de mango, frunze de coriandru și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Amchoor
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Împărțiți aluatul în 6 bile egale. Împărțiți amestecul de cartofi în 6 bile uniforme. Bilele de cartofi ar trebui să fie de aproximativ 1 1/2 ori mai mari decât bilele de aluat. Folosind un sucitor, rulați aluatul în cercuri cu diametrul de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Așezați bilele de cartofi în centru. Sigilați trăgând marginile aluatului rulat împreună pentru a face o bilă. Continuați să faceți toate cele șase bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Lăsați să se odihnească 4 minute.
8
Rotiți fiecare bilă într-un cerc larg și plat, cu diametrul de aproximativ 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Încălziți 1 linguriță de ghee într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 1 disc de aluat și gătiți până se rumenesc și se rumenesc pe partea de jos, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 2 minute mai mult, scăzând căldura dacă pâinea începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Se transferă pe o farfurie mare și se întinde cu 1 linguriță de unt. Repetați cu paratele rămase.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.