Alaskan Regele Crab Tempura

Alaskan Regele Crab Tempura
Alaska Regele Crab Tempura ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 445 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rădăcină de ghimbir lingură, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Alaskan Regele Somon Chili, Somon sălbatic din Alaska cu crustă Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie, și Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și agave-maioneză Miso (vegană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală (care va fi suficient de mare pentru a scufunda toate picioarele de crab) cu apă, aduceți la fierbere și adăugați oțet, coriandru, semințe de muștar, ardei iute, boabe de piper și sare. Gatiti picioarele de crab pana cand devin portocalii roz roz, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Picioare De CrabPicioare De Crab
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți și lăsați să se răcească până când este ușor de manevrat.
3
În timp ce crabul se răcește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CrabiCrabi
4
Combinați sucul de portocale, sosul de soia, sosul teriyaki, oțetul de orez, pasta de roșii, chile și rădăcina de ghimbir într-o cratiță mică la foc mediu și lăsați să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc și se amestecă în miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Rupeți carnea de crab din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
7
Pentru a face tempura, amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt într-un bol. Dragați bucățile de crab în acest amestec uscat, agitând orice exces înapoi în castron. Apoi adăugați seltzer la amestecul de făină într-un flux în timp ce bateți constant pentru a-l transforma în aluat. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Apă SpumantăApă Spumantă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încălziți uleiul de canola la 375 grade F într-o friteuză adâncă sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare. Înmuiați fiecare bucată de crab în aluat și adăugați coșul pentru friteuza. Se prăjește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
CrabiCrabi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
9
Se scurge pe prosopul de hârtie și se servește cald.

Ingrediente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista