Alaska festivă la cuptor

Alaska festivă la cuptor
Rețeta festivă de copt Alaska poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această garnitură are 465 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 99 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de caramel, zahăr tos, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Căptușiți un lighean de budincă de 900 ml sau un bol adânc de cereale cu un strat dublu de folie alimentară. Scoateți înghețata de caramel în castron, bătând-o bine. Se acoperă cu conserva, urmată de înghețata de vanilie. Bateți ferm, acoperiți cu folie alimentară și congelați cel puțin 2 ore sau, mai bine, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi bateți încet zahărul până când sunt ferme și lucioase. Feliați tortul și aranjați-l pe un pergament de coptfoaie de copt căptușită, pentru a face o rundă de aceeași dimensiune ca partea superioară a bolului de înghețată. Apăsați bine împreună pentru a vă asigura că nu există lacune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Ridicați înghețata din castron, îndepărtați folia alimentară și întoarceți-o pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Întindeți bezea uniform peste înghețată și tort, asigurându-vă că nu există goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Coaceți timp de 4-5 minute până când se colorează frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista