Alaska festivă la cuptor
Rețeta festivă de copt Alaska poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această garnitură are 465 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 99 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înghețată de caramel, zahăr tos, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.
Instrucțiuni
Căptușiți un lighean de budincă de 900 ml sau un bol adânc de cereale cu un strat dublu de folie alimentară. Scoateți înghețata de caramel în castron, bătând-o bine. Se acoperă cu conserva, urmată de înghețata de vanilie. Bateți ferm, acoperiți cu folie alimentară și congelați cel puțin 2 ore sau, mai bine, peste noapte.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi bateți încet zahărul până când sunt ferme și lucioase. Feliați tortul și aranjați-l pe un pergament de coptfoaie de copt căptușită, pentru a face o rundă de aceeași dimensiune ca partea superioară a bolului de înghețată. Apăsați bine împreună pentru a vă asigura că nu există lacune.
Ridicați înghețata din castron, îndepărtați folia alimentară și întoarceți-o pe tort.
Întindeți bezea uniform peste înghețată și tort, asigurându-vă că nu există goluri.
Coaceți timp de 4-5 minute până când se colorează frumos.