Aguadita (Supă De Pui Peruviană)

Aguadita (Supă De Pui Peruviană)
Aguadita (supa de pui Peruvian) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de coriandru, tei, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă peruviană de supă de pui, Supă de porumb, piper și pui în stil peruan, și Aguadito De Pollo (supă peruană de pui și orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul sub apă rece și îndepărtați și aruncați măruntaiele (sau puneți deoparte pentru o altă utilizare). Puneți pui, praz, țelină, morcovi, ghimbir, usturoi și 5 litri de apă rece într-un vas de 8 litri. Se aduce la fierbere la foc mare; se reduce focul la mediu-mic și se fierbe, degresând ocazional, până când bulionul devine bogat și auriu, 3 1"2 ore. Folosind clești, transferați puiul pe o farfurie mare; pus deoparte. Puneți o sită fină peste o oală curată și strecurați bulionul în oală; aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Adăugați cartofii în bulion, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 25 de minute. Între timp, îndepărtați și aruncați pielea de la pui. Trageți carnea de pui din carcasă; aruncați carcasa. Rupeți carnea de pui în bucăți de diferite dimensiuni, de la destul de mici la destul de groase. O textură variată este cea mai bună. Aduceți bulionul la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați bucățile de orez și porumb (sau hominy); gatiti pana la al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați coriandrul tocat și bucățile de pui rezervate și lăsați-le să se încălzească. Condimentează supa cu sare și piper. Împărțiți supa, o parte din pui, un cartof și o bucată de porumb între 6 boluri adânci de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Ornează fiecare porție cu ouă fierte și o parte din coriandru, scallions, limes și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista