Afumat-Bluefish Pateu

Afumat-Bluefish Pateu
Afumat-Bluefish este un Pateu fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 158 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Afumat-bluefish Pateu, Afumat Pate Bluefish, și Pate De Pește Albastru Afumat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă șalota, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare, apoi se bate în cremă de brânză, pește albastru și 1/2 linguriță de piper cu o lingură până se combină bine. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pește AlbastruPește Albastru
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
1
Pãté poate fi făcută cu 5 zile înainte și rece, acoperite. Aduceți la temperatura camerei pentru a se înmuia (aproximativ 1 oră) înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista