Afine - Zmeură Phyllo Croustade
Afine - zmeură Phyllo Croustade ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1696 calorii. Pentru $6.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână filo, afine, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Afine - Zmeură Phyllo Croustade, Flori de phyllo de pere și zmeură, și Phyllo Raspberry Pop tarte cu glazură de vanilie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375.
Încălziți umplutura de plăcintă, amidonul de porumb și coaja de portocală până la fierbere în cratiță de 2 litri la foc mediu, amestecând constant. Se amestecă ușor afinele; se ia de pe foc.
Acoperiți foile phyllo cu un prosop umed pentru a preveni uscarea acestora. Îndoiți fiecare foaie pe lungime în jumătate. Aranjați foile într-un model de spițe în tigaie pentru pizza de 12 inci sau tigaie pentru jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch, perindând fiecare bandă cu unt pe măsură ce se adaugă și se suprapun capetele foilor în centrul tigaiei.
Puneți amestecul de fructe în centrul filoului, formând un cerc de 9 inci. Îndoiți fiecare foaie de phyllo peste umplere, răsucire și pliere după cum este necesar și lăsând 3 1/2 - la 4-inch deschidere în centru.
Ungeți phyllo cu untul rămas.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când phyllo este maro auriu.
Se presară cu zahăr pudră.
Se servește cald sau rece cu înghețată.