Afine Mulled-Toddies Guava

Afine Mulled-Toddies Guava
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Merișor fiert-Guava Toddies ar putea fi o rețetă super pentru a încerca. Această rețetă servește 16 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 179 calorii. Dacă aveți cocktail de suc de afine, ROM, nectar de guava și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Cidru De Afine Fiert, Cocktail De Afine Mulled, și Cocktail De Afine Mulled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Aruncați ghimbirul și cuișoarele. Se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista