Salată de gelatină cu fructe
Rețeta de Salată cu Gelatină și Fructe poate fi preparată în aproximativ 15 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lactate are 90 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Pentru 39 de cenți per porție , primești un aperitiv pentru 40 de persoane. Un amestec de sos de merișoare din fructe de pădure întregi, gelatină cu cireșe, căpșuni și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salată de Pui cu Curry și Fructe , Salată de Piersici, Șuncă și Feta cu Dressing cu Ulei de Măsline și Fructe și Parfait cu Iaurt și Fructe .
Instrucțiuni
În două boluri mari, dizolvați gelatina în apă clocotită. Adăugați căpșunile, amestecând până când boabele sunt separate. Adăugați sosul de ananas și merișoare, amestecând până se omogenizează.
Transferați în două vase de 33 cm x 23 cm. Refrigerati până se întărește.