Mușchiuleț de porc Teriyaki-Portobello

Mușchiuleț de porc Teriyaki-Portobello
Mușchiul de porc Teriyaki-Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. Această rețetă conține 8 porții, cu 644 de calorii , 48 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,63 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . Mergi la magazin și cumpără ceapă, friptură de mușchi de porc, apă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Cu un scor spoonacular de 72% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt mușchiul de porc la cuptor cu mere , mușchiul de porc glazurat cu zahăr brun și balsamic și friptura de mușchi de porc suculentă și fragedă .

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și condimentele pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de porc, câte o porție pe rând, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, rumeniți-o pe toate părțile în 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați carnea și sosul într-un slow cooker de 4 litri. În aceeași tigaie, sotați ciupercile și ceapa în uleiul rămas până se înmoaie; adăugați-le în slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-un bol mic, combinați apa, sosul teriyaki și amestecul de sos; turnați deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți carnea de porc pe un platou de servire și păstrați-o caldă. Îndepărtați grăsimea din sucul de gătit; transferați lichidul într-o cratiță mare. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Combinați amidonul de porumb cu apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se servește cu carne de porc și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista