Bangers and Mash de creveți și homar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 8,29 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 1183 de calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente pentru fructe de mare, ceapă, cartofi idaho și sare și piper măcinat. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash și „bangers & Mash”.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru bangeri: Folosind o mașină de tocat carne sau o moară, măcinați creveții, homarul și usturoiul împreună într-un castron mare. Apoi adăugați în bol pătrunjelul, tarhonul, condimentele cu fructe de mare, sare, piper, nucșoară, albuș de ou și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați bine cu o lingură, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult. SFAT: Luați puțin din amestec și puneți-l în apă clocotită pentru o secundă, scoateți-l și asigurați-vă că condimentul este bun. Dacă aveți nevoie de mai multă sare sau piper, acesta este momentul să o faceți, înainte de a umple carcasa. Pentru a pregăti cârnații, faceți o mică gaură la capătul carcasei și apoi legați capătul învelișului de capătul învelișului. În continuare, umpleți carcasa conform instrucțiunilor care vin cu echipamentul pe care îl utilizați sau cu o pungă de patiserie. În timpul umplerii, răsuciți sau legați carcasa la fiecare 5 până la 6 inci pentru a forma fiecare legătură până la capătul carcasei, apoi legați carcasa. Pentru a bracona cârnații, într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert, apoi reduceți focul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Adăugați legăturile și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Apoi scoateți cârnații, repetați procesul cu cârnații rămași și apoi lăsați să se răcească. Pentru a prăji sau a face crusta cârnaților, într-o tigaie la foc iute, adăugați 1 linguriță de ulei, prăjiți cârnații pe toate cele patru părți, 1 până la 2 minute pe parte, apoi repetați procesul până când toți cârnații au fost gătiți. În timp ce cârnații se răcesc, începeți să vă pregătiți cartofii. Într-o oală de 1 galon, aduceți 10 căni de apă la fiert. Apoi adăugați cartofii și gătiți până când furculița se înmoaie, aproximativ 20 de minute. După gătire, se scoate din apă și se strecoară. Apoi, folosind un macerat, procesați cartofii prin mașină (sau o moară) într-un castron. Dacă nu aveți o moară sau o moară alimentară, puteți folosi mixerul cu accesoriu de tel, amestecând la mare putere pentru a netezi. Dupa ce ai ras cartofii, adaugam untul si asezonam cu sare si piper. Terminați cu smântână groasă, amestecând. Pentru sos: Într-o cratiță la foc mediu-înalt, adăugați sucul de portocale și ceapa și lăsați să fiarbă. Reduceți sucul la 1/2 cană, apoi amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pudră De Gelatină De Merișoare
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
Grăsime De Porc înapoi
5
Se ia de pe foc si se amesteca untul pentru a termina. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Pentru varza: Intr-o cratita la foc mediu-mare adaugati uleiul si incalziti. Apoi adăugați baconul și gătiți timp de 2 minute, amestecând. Apoi, adăugați ceapa și gătiți din nou timp de 2 minute; ceapa trebuie să fie înmuiată. Apoi, deglazează tigaia cu vin. Se amestecă și se adaugă varza de Bruxelles, gătind până se rumenesc pe margini, 8 până la 9 minute. Asezonați cu sare și piper. Pentru a servi, puneți cartofii pe farfurii și acoperiți cu varză de Bruxelles, apoi cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Varză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
La Petite Perriere Sauvignon Blanc are o culoare aurie cu o intensitate strălucitoare. Mirosul explodează cu arome de galben copt (piersici și caise) și fructe exotice. Curat și răcoritor, cu o lungime bună, gustul este un vârtej de prospețime, complexitate, finețe și se termină cu note de pepene copt.