Bangers și piure de creveți și homar

Bangers și piure de creveți și homar
Bangers and Mash de creveți și homar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 8,29 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 1183 de calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente pentru fructe de mare, ceapă, cartofi idaho și sare și piper măcinat. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash și „bangers & Mash”.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru bangeri: Folosind o mașină de tocat carne sau o moară, măcinați creveții, homarul și usturoiul împreună într-un castron mare. Apoi adăugați în bol pătrunjelul, tarhonul, condimentele cu fructe de mare, sare, piper, nucșoară, albuș de ou și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Amestecați bine cu o lingură, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult. SFAT: Luați puțin din amestec și puneți-l în apă clocotită pentru o secundă, scoateți-l și asigurați-vă că condimentul este bun. Dacă aveți nevoie de mai multă sare sau piper, acesta este momentul să o faceți, înainte de a umple carcasa. Pentru a pregăti cârnații, faceți o mică gaură la capătul carcasei și apoi legați capătul învelișului de capătul învelișului. În continuare, umpleți carcasa conform instrucțiunilor care vin cu echipamentul pe care îl utilizați sau cu o pungă de patiserie. În timpul umplerii, răsuciți sau legați carcasa la fiecare 5 până la 6 inci pentru a forma fiecare legătură până la capătul carcasei, apoi legați carcasa. Pentru a bracona cârnații, într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert, apoi reduceți focul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați legăturile și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Apoi scoateți cârnații, repetați procesul cu cârnații rămași și apoi lăsați să se răcească. Pentru a prăji sau a face crusta cârnaților, într-o tigaie la foc iute, adăugați 1 linguriță de ulei, prăjiți cârnații pe toate cele patru părți, 1 până la 2 minute pe parte, apoi repetați procesul până când toți cârnații au fost gătiți. În timp ce cârnații se răcesc, începeți să vă pregătiți cartofii. Într-o oală de 1 galon, aduceți 10 căni de apă la fiert. Apoi adăugați cartofii și gătiți până când furculița se înmoaie, aproximativ 20 de minute. După gătire, se scoate din apă și se strecoară. Apoi, folosind un macerat, procesați cartofii prin mașină (sau o moară) într-un castron. Dacă nu aveți o moară sau o moară alimentară, puteți folosi mixerul cu accesoriu de tel, amestecând la mare putere pentru a netezi. Dupa ce ai ras cartofii, adaugam untul si asezonam cu sare si piper. Terminați cu smântână groasă, amestecând. Pentru sos: Într-o cratiță la foc mediu-înalt, adăugați sucul de portocale și ceapa și lăsați să fiarbă. Reduceți sucul la 1/2 cană, apoi amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se ia de pe foc si se amesteca untul pentru a termina. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Pentru varza: Intr-o cratita la foc mediu-mare adaugati uleiul si incalziti. Apoi adăugați baconul și gătiți timp de 2 minute, amestecând. Apoi, adăugați ceapa și gătiți din nou timp de 2 minute; ceapa trebuie să fie înmuiată. Apoi, deglazează tigaia cu vin. Se amestecă și se adaugă varza de Bruxelles, gătind până se rumenesc pe margini, 8 până la 9 minute. Asezonați cu sare și piper. Pentru a servi, puneți cartofii pe farfurii și acoperiți cu varză de Bruxelles, apoi cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
VarzăVarză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Stropiți cu sosul și terminați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Ingrediente

59ardei habenerobacon cubuletebacon cubulete176ardei habeneroVarză de Bruxelles, despicată și aburităVarză de Bruxelles, despicată și aburită1(vinete)albus de ou, bătut până la vârfuri mediialbus de ou, bătut până la vârfuri medii1Oreos dublu umplutpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt tocattarhon proaspăt tocat4puțin dovlecel tocatTarhon proaspăt tocat, pentru garniturăTarhon proaspăt tocat, pentru garnitură3cuișoareusturoi, despicatusturoi, despicat1parmezan rasulei de struguriulei de struguri1pinchCiupiți ardeiul alb măcinatCiupiți ardeiul alb măcinat4puțin dovlecel tocatSare și piper măcinatSare și piper măcinat4puțin dovlecel tocatSare și piper alb măcinatSare și piper alb măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1parmezan ras1 nap mic, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1 nap mic, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm6mariCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch, depozitați în apă până la gătitCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch, depozitați în apă până la gătit1Suc de lamaieSuc de lamaie113ardei habenerocarne de homar, gătităcarne de homar, gătită1pinchCiupiți nucșoară proaspăt rasăCiupiți nucșoară proaspăt rasă2481 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțirecotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțire50inchcarcasă de porc, înmuiată în apă caldăcarcasă de porc, înmuiată în apă caldă40ardei habeneroceapa rosie feliata subtireceapa rosie feliata subtire1cp. legume (de exemplu, spanac)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1Oreos dublu umplut1,3 kg creveți medii, cu coadă, fără cochilie și fără vene1,3 kg creveți medii, cu coadă, fără cochilie și fără vene454ardei habenerocreveți, curățați și deveined, 30 la 40 contacreveți, curățați și deveined, 30 la 40 conta113ardei habenero(1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei(1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei1parmezan rasunt nesăratunt nesărat4puțin dovlecel tocatVin alb, pentru deglazareVin alb, pentru deglazare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă galbenă, zaruri miciceapă galbenă, zaruri mici

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
La Petite Perriere Sauvignon Blanc are o culoare aurie cu o intensitate strălucitoare. Mirosul explodează cu arome de galben copt (piersici și caise) și fructe exotice. Curat și răcoritor, cu o lungime bună, gustul este un vârtej de prospețime, complexitate, finețe și se termină cu note de pepene copt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista