Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz)

Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz)
Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz) este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Această supă are 203 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, orz perlat, escarolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Supă de fasole toscană cu farro, Farro toscan și supă de fasole albă, și Zuppa di Farro (supă italiană Farro).

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă rozmarinul, escarola, sarea și piperul; gatiti pana cand escarola se ofileste si tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați apă, fasole, orz și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Notă de vin: o mâncare clasică de confort toscan, cum ar fi acest fel de mâncare, necesită faimosul vin de confort din Toscana: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
se potrivește umilinței acestei supe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista