Zucchini Umplute Grecești

Dovlecelul umplut grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zucchini Umplute Grecești, Zucchini Umplute Grecești Vegetariene, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un castron, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 1 oră.
Feliați o felie lungă, groasă de 1/2 din partea fiecărui dovlecel pentru a servi drept capac; scoateți carnea și semințele din interiorul dovlecelului cu o lingură, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch. Aruncați carnea sau păstrați-o pentru o altă utilizare.
Scurgeți și așezați orezul înmuiat într-un castron.
Se amestecă carnea de vită măcinată, șalota, usturoiul, menta și pătrunjelul. Umpleți bărcile de dovlecei aproximativ 3/4 pline cu amestecul; umplutura se va extinde în timpul gătitului. Acoperiți dovlecelul cu feliile de capac tăiate.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și presărați tigaia cu sare și piper.
Așezați dovleceii umpluți în tigaie, turnați apă în jurul dovlecelului, apoi reduceți focul la mediu scăzut. Acoperiți cu un capac și gătiți până când dovleceii sunt fragede și carnea nu mai este roz, 35 până la 40 de minute.
Cu aproximativ 10 minute înainte ca dovleceii să fie gata, bateți albușurile într-un castron cu un amestec electric până se formează vârfuri tari.
Bateți gălbenușurile și sucul de lămâie până se combină bine.
Scoateți dovleceii din tigaie, lăsând sucurile și puneți dovleceii deoparte într-un loc cald.
Bateți aproximativ 1/2 din lichidul din tigaie în amestecul de ouă cu linguri, apoi turnați amestecul de ouă în tigaie cu lichidul rămas. La foc mic, combinați sosul cu lichidul de tigaie rotind ușor tigaia pentru a amesteca conținutul; încălziți sosul timp de aproximativ 1 minut pentru a se îngroșa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri. Nu fierbeți.
Serviți dovleceii cu sos de lămâie.