Yummy coapse de pui la cuptor în sos picant
Yummy coapse de pui coapte în sos picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Costă $2.16 pe portie-- găsim acest preț rezonabil. Un amestec de ceapă, unt, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui cu usturoi la cuptor cu sos de lămâie, Coapse De Pui Tangy, și Coapse de pui la cuptor cu sos Satay și salată de roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Bateți ketchup, apă, oțet, unt, ceapă, boia de ardei, zahăr, sos Worcestershire, muștar, sare, piper și sos de friptură împreună într-o cratiță. Aduceți la foc mic; gătiți 5 minute, amestecând ocazional, pentru ca aromele să se amestece.
Întindeți coapsele de pui într-un singur strat într-un vas de copt.
Se toarnă sosul peste coapsele de pui.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când coapsele sunt fierte și sosul clocotește, aproximativ 2 ore. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).