Varza festonată a lui Beth
Varza festonată a lui Beth necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, unt, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti varza in apa clocotita pana abia se inmoaie, aproximativ 10 minute; scurgere.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă făina, laptele și sarea. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, apoi pliati in branza.
Transferați varza în caserola pregătită și amestecați sosul de brânză.
Presărați firimituri de cracker deasupra.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul se rumeneste.