Varză De Bruxelles Pane

Varză De Bruxelles Pane
Varza de Bruxelles pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, unt, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Pane, Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), și Varză de Bruxelles prăjită de Kittencal/varză de Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza de Bruxelles într-o cratiță mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când este suficient de fraged pentru a străpunge ușor cu o furculiță, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă să se usuce câteva minute.
3
Așezați varza de Bruxelles într-un vas de servire și aruncați cu unt topit pentru a acoperi. Se amestecă ușor pesmetul până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PesmetPesmet
UntUnt

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista