Varză De Bruxelles Glazurată Cu Arțar
Varza de Bruxelles glazurată cu arțar este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, varză de Bruxelles, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Glazurată Cu Arțar Chipotle, Varză De Bruxelles Glazurată De Arțar-Dijon, și Varză De Bruxelles Glazurată Cu Arțar Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați varză de Bruxelles și șalotă în picături în tigaie; gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Adăugați bulion în tigaie.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Capac; se fierbe 5 până la 10 minute. Se amestecă siropul, sarea și piperul. Gatiti neacoperit la foc mediu-mare 2 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand varza de Bruxelles este glazurata.
Se presară cu slănină și nuci pecan.