Varză de Bruxelles cu slănină
Varza de Bruxelles cu slănină este o garnitură care servește 4. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 181 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 147 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de șalotă, varză de Bruxelles, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Încearcă Varză de Bruxelles și slănină, Varză de Bruxelles și slănină, și Bacon Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Slănină rumenită într-o tigaie medie la foc mediu.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie, 1 tură.
Adăugați șalotă în tigaie și sotati 1 până la 2 minute.
Se adaugă varza de Bruxelles și se acoperă cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti varza de Bruxelles 2-3 minute pentru a incepe sa se inmoaie, apoi adaugati bulion. Aduceți bulionul într-un balon, acoperiți și reduceți căldura la mediu scăzut. Gatiti 10 minute, pana se inmoaie.
Transferați mugurii într-un vas de servire cu o lingură cu fante și acoperiți cu bucăți de slănină fierte.