Reteta afine mere stafide umplutura poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 415 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, coaja de portocală, stafidele aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul pentru Ziua Recunoștinței. Această rețetă este plăcută de 105 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură De Mere Cu Stafide, Umplutură De Mere Și Stafide La Cuptor, și Găini Cornish cu umplutură de mere-stafide.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați cuburile de pâine, sosul de afine, merele, stafidele, coaja de lămâie și coaja de portocală. Condimentează cu sare, scorțișoară și nucșoară. Într-un castron separat, bateți împreună ouăle, cidrul și untul. Aruncați amestecul de ouă cu amestecul de pâine până se umezește uniform.
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.