Umplutură De Cârnați De Porumb

Umplutura de cârnați de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 356 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de cârnați de porc în vrac, apă, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați, Umplutură de pâine de porumb și cârnați, și Umplutură De Cârnați De Porumb.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți cârnații; scurgere.
Adăugați apă și ciuperci. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de umplutură. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese]()
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.