Ușor De Căpșuni Daneză

Ușor De Căpșuni Daneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ușor Daneza cu căpșuni. Această rețetă face 8 porții cu 418 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă trebuie să faceți glazură, căpșuni, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Ușoară Cremă De Căpșuni Daneză, Brânză De Căpșuni Daneză, și Cheesecake Cu Căpșuni Împletitură Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Pentru a face produse de patiserie: într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați gălbenușurile de ou, vanilia și sarea și bateți până se combină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Semilună Deschisă
5
Rolls și scoateți din recipient. Desfaceți semilunele pe foaia de copt pregătită, dar nu separați triunghiurile. Folosiți degetul pentru a îmbina orice găuri—doriți să aveți un dreptunghi lung de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Așezați dreptunghi de aluat astfel încât un capăt scurt să fie orientat spre tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Întindeți umplutura în centrul aluatului pentru a avea o lățime de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați căpșunile deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
9
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia benzi late de 1/2 inch pe o parte a aluatului. Repetați pe cealaltă parte. Alternează tragerea benzilor de aluat tăiate din fiecare parte spre mijloc pentru a forma o împletitură. Introduceți bucăți de capăt suplimentare sub împletitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Coaceți până când patiseria este aurie și umplutura este gătită, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
11
Lasă să se răcească.
12
Pentru a face glazură: într-un castron mic, amestecați împreună cofetarii zahăr și smântână grea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
13
Stropiți peste patiserie.
14
Lăsați să stea 15 minute sau până când este setat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista