Turmeric Picant Și Limbă De Scoică Habanero
Turmeric picant & Habanero Scoica Linguine este un pescatarian garnitură. O porție conține 442 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, linguine, usturoi și alte câteva lucruri crăpate grosier pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linguine cu sos picant de scoică roșie, Linguine cu sos picant de scoici, și Clam Linguine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înfășurați ușor cățelele de usturoi în folie și coaceți timp de aproximativ 25 de minute, până când sunt foarte moi. Curățați usturoiul. Pune deoparte.Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele în apa clocotită, amestecați pentru a se separa și gătiți până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Se scurge și se lasă deoparte. Rezervarea vasului gol pentru utilizare later.In o cratiță medie, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul, turmericul și habanero tocat și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați frunzele întregi de busuioc, piperul negru, sucul de gin și scoică, acoperiți și gătiți la foc mic până când lichidul s-a redus la ceașcă de calibru, aproximativ 10 minute. Strecurați reducerea în oala mare mare în care ați fiert linguina, apăsând pe solide.Aduceți lichidul strecurat la fierbere.
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți, agitând oala de câteva ori, până când încep să se deschidă, 3 minute; pe măsură ce scoicile se deschid, transferați-le într-un castron și păstrați-le acoperite. Când toate scoicile s-au deschis, fierbeți bulionul la foc mare până se reduce la aproximativ 2 căni de bulion de scoici, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de tei și sucul de lămâie.
Adăugați linguina gătită în oală cu bulionul de scoică redus și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați untul, câte 1 lingură odată, până se încorporează în sos.
Transferați pastele în oală, amestecând pentru a combina. Întoarceți pastele pe un castron de servire. Se acoperă cu scoici, busuioc tocat și habernero tocat suplimentar, dacă se dorește.
Se servește cald cu pene de var pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.