Trei Cartofi Hasselback Cu Brânză

Trei Cartofi Hasselback Cu Brânză
Nevoie de un garnitură prietenoasă fără gluten și FODMAP? Trei cartofi Hasselback cu brânză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 337 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sare kosher, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Hasselback cu brânză și slănină, Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), și Cartofi Hasselback pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
3
Cojiți toți cartofii și, pe măsură ce îi curățați, puneți-i într-un recipient mare cu 1 galon de apă și sucul de lămâie pentru a nu se rumeni. Odată ce toate sunt decojite, scoateți-le din apă și uscați-le. Apoi feliați cartofii la aproximativ 1/4 inci distanță și aproximativ trei sferturi din drum pentru a crea o serie de felii uniforme, astfel încât să fie încă uniți în partea de jos. Acest lucru ar trebui să creeze un finisaj de tip ventilator pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
4
Apoi, folosind o măturică, amestecați untul, pătrunjelul, sarea și piperul. Asigurați-vă că amestecați bine. Scufundați cartofii în amestecul de unt, asigurându-vă că fantele din cartof absorb și amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
6
După 30 de minute, scoateți cartofii, reîncălziți untul rămas și stropiți deasupra. Împărțiți amestecul de brânză peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Coaceți cartofii până când brânza este topită și cartofii sunt fierți, aproximativ 15 minute. Odată topit, scoateți cartofii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista